Bomb Cosmetics

Bomb Cosmetics blev etableret for over 17 år siden & startede på Englands sydlige kyst. De begyndte med blot et par bad blasters på britiske messer.
Deres unikke mærke bringer nu smukt håndlavede produkter ud, til over 70 lande rundt om i verden!

Bomb Cosmetics tager kunsten at bade alvorligt. Uanset om du ønsker at slappe af efter en hård dag, friske dig selv op, før du går ud, eller bare give dig hen til en lille forkæles tid. Deres mål er at lave produkter, som gør, at du føler dig særlig, hver gang du bruger dem.

De kombinerer dufte, der får dit mundvand til at løbe – eller minde dig om særlige tidspunkter i dit liv, eller blot gør at du lugter guddommelig. Og til at komplimentere deres dufte, bruger de naturlige ingredienser som Shea Frugt Smør, sjældne olier som Gold of Pleasure og de fineste æteriske olier såsom Jasmine Flower olie, fremstillet af kronblade plukket før solopgang og Rose Otto, destilleret fra bulgarske Rose kronblade.

Den måde, de laver deres produkter på er meget enkel: de gør ALT i hånden. Alle deres produkter blandes, presses, støbes, valses og formes i hånden. De bruger ikke nogen andre at lave deres produkter – de er alle lavet på deres fabrikker i England, af deres eget uddannet personale. På denne måde sørger de for, at produktkvaliteten er af den højeste orden.

At være lidt egoistisk og nyde noget “mig tid” behøver heller ikke ikke at være dårligt for miljøet. Bomb Cosmetics mener også at dyr bør ikke lide, fordi vi vælger at tage disse små glæder i livet. Derfor er INGEN af deres produkter testet på dyr.
De minimerer deres påvirkning af miljøet så meget som muligt, da de er meget miljøbevidste

Produkterne er uden parabener – men med en masse gratis kærlighed.